Vijesti iz kluba

Prednosti Fat tire ili Fat Bike – Shengmilo e-bicikli!

Debela guma

Masna guma bicikli postaju sve popularniji, a to se događa s vrlo dobrim razlogom. Ljubitelji bicikala sada mogu voziti svoje bicikle po teškim terenima, po kojima je dugim desetljećima bilo gotovo nemoguće voziti. E-bicikli s gumama Shengmilo ™ Fat gume ugodni su za vožnju po snijegu, blatu, pijesku (plaže) i mnogim drugim terenima. Možda izgled nije najvažnija značajka, ali budimo iskreni; bicikli s gumama izgledaju bolje od normalnih bicikala s gumama. Dakle, izgledaju bolje, bolje se voze – ne bi trebalo biti daljnje pitanje zašto postaju tako popularni, zar ne? Još jedna prednost Shengmilo ™ masnih guma je cijena jer je ista ili jednaka normalnoj gumi. To smo učinili kako bismo osigurali da naši kupci dobiju samo najbolje iskustvo!

Aat bicikl (koji se naziva i debeli bicikl, masna guma, bicikl s debelim gumama ili snježni bicikl) je terenski bicikl s predimenzioniranim gumama, tipično 3.8 mm (97 inča) ili većim, a naplatci 2.16 inča (55 mm) ili širim, dizajnirani za niski tlak u tlu kako bi se omogućila vožnja po mekoj , nestabilan teren, poput snijega, pijeska, močvara i blata. [1] Fatbikei su izgrađeni oko okvira sa širokim vilicama i držačima za smještaj širokih naplataka potrebnih za ugradnju ovih guma. Široke gume mogu se koristiti s niskim tlakom od 340 hPa; 0.34 bara (5 psi) kako bi se omogućila glatka vožnja preko grubih prepreka. Ocjena 550–690 hPa; 0.55-0.69 bara (8-10 psi) prikladno je za većinu vozača. [2] Fatbicikli su izmišljeni za korištenje u snijegu i pijesku, [1] ali su sposobni prijeći različite vrste terena uključujući snijeg, pijesak, pustinju, močvare, blato, pločnike ili tradicionalne staze za brdski biciklizam.[3] Ovaj sport se ponekad naziva biciklizam s debelim gumama ili biciklizam s debelim gumama.
Izvor: wiki

Shimano mjenjač Napredni mjenjač

Shimano mjenjač za Shengmilo™

Shimano napredni mjenjač jedan je od najboljih na tržištu pa nije bilo puno rasprave unutar našeg Shengmilo™ tima. Odluka je bila logična, koristili smo Shimano mjenjače za sve naše električne modele bicikala. Shimano nudi brže i glatko prebacivanje, bez puno potrebe za održavanjem i čišćenjem. Poznat je kao dugotrajan i vrlo postojan brand. Uz pravilnu njegu, radit će kao i nov čak i nakon mnogo godina čak i desetljeća svakodnevne uporabe.

Shimano, Inc. (株式会社シマノ, Kabushiki-gaisha Shimano) je japanski multinacionalni proizvođač biciklističkih komponenti, pribora za ribolov i veslačke opreme. Proizvodila je zalihe za golf do 2005. i opremu za snowboard do 2008. Sa sjedištem u Sakaiju, Japan, tvrtka ima 32 konsolidirane podružnice i 11 nekonsolidiranih podružnica. Shimanova primarna proizvodna postrojenja nalaze se u Kunshanu u Kini; Malezija; i Singapuru.

U 2017. Shimano je imao neto prodaju od 3.2 milijarde američkih dolara, 38% u Europi, 35% u Aziji i 11% u Sjevernoj Americi. Komponente bicikla predstavljaju 80%, ribolovni pribor 19%, a ostali proizvodi 0.1%. Tvrtkom se javno trguje, s 93 milijuna običnih dionica u obradi.
Izvor: wiki

Visokokvalitetni električni bicikl Shengmilo može trajati mnogo godina!

Shengmilo™ visokokvalitetni električni bicikli

Shengmilo ™ visokokvalitetan električni bicikli napravljeni su s mnogo tržišnih razmatranja. Pokušali smo razviti i koristiti samo najbolje materijale, najbolje dostupne dijelove i uključiti najbolje značajke, ono što su zahtijevali naši klijenti i korisnici. Bicikli su jako testirani i uvedene su mnoge modifikacije i promjene, prije nego što budemo spremni predstaviti nove modele svijetu. Zbog toga su naše recenzije e-bicikala uvijek visoke, a povratne informacije uglavnom pozitivne. 

opširnije

Shengmilo MX21 video predstavljanje!

Popularnost Shengmilo™ MX21 naglo je porasla u posljednjih nekoliko tjedana! Ako se pitate zašto možete jednostavno pogledati video uvod. MX21 je sklopivi, izdržljivi električni bicikl sa snažnim prednjim i stražnjim amortizerima s dvostrukim ovjesom i snažnim motorom.

opširnije

Dođite na vrh
pogreška: Sadržaj zaštićen !!